Coaching

Medewerkers Coaching

Het traject van coaching is altijd persoonlijk. Het draait om de persoon en niet zo zeer om de organisatie. Persoonlijke aandacht en een vertrouwelijke benadering, op het juiste moment.

Met coaching wil ik medewerkers ondersteunen in het werkleven. Deze persoonlijke aandacht ontbreekt regelmatig in organisaties, terwijl er in de arbeidsmarkt van tegenwoordig wel behoefte aan is. De praktijk wijst uit dat medewerkers een probleem vaak niet intern bespreekbaar maken. Als externe sta ik buiten de organisatie en staat de persoon voor mij altijd op 1. Door deze persoonlijke ondersteuning vinden medewerkers beter hun plek in de organisatie, wat vervolgens leidt tot blije en gemotiveerde medewerkers.

Laat aan jouw medewerkers zien dat ze belangrijk zijn en voorzie ze van de ondersteuning en aandacht die zij nodig hebben. Met mijn hulp.

De Medewerkers Coaching is volledig vertrouwelijk en er zal geen terugkoppeling plaatsvinden. Dit traject kan ook samen met Medewerkersbetrokkenheid uitgevoerd worden. Ook in dat geval zal er geen terugkoppeling van de persoonlijke gesprekken plaatsvinden, maar alleen van de resultaten uit Gallup.

En wat kost dat dan?

Ben jij geïnteresseerd in coaching voor jouw organisatie? Ieder traject dat ik start is volledig op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de organisatie. Plan dan direct een afspraak in en we bespreken samen de mogelijkheden.