Waarom ik doe, wat ik doe

Photography: Maurice Vinken / www.kleurstof.eu

Ik ben Harm Cremer, geboren in 1979 in Roermond en woonachtig in Herten samen met mijn partner, onze 2 kinderen en hond Lux.
Regelmatig ben ik sportief bezig, hardlopen/wielrennen/zwemmen en daarnaast ben ik een creatieve nerd (3D printen, schilderen, etc)

Te vaak hoor ik dat mensen niet “gelukkig” zijn met hun werk en dat ze enkel blijven op basis van, financiële, zekerheid. Uiteraard is dit geen gezonde situatie, niet voor de medewerker zelf maar ook heel zeker niet voor de werkgever. Een werkgever verdient namelijk betrokken medewerkers, net zo zeer als dat medewerkers een betrokken werkgever verdienen. Als deze balans er is, ontstaat er omgeving waarin de productiviteit en efficiëntie enorm toenemen met meer tevreden klanten en daarmee een betere omzet tot resultaat.

Graag breng ik de werknemersbetrokkenheid binnen jouw organisatie in kaart, op basis van een wetenschappelijk bewezen onderzoek waar een duidelijke eindscore uit komt. De uitslag van dit onderzoek is de ideale basis om samen te werken aan een nóg betere betrokkenheid, welke er buiten de reeds benoemde voordelen ook nog eens voor zorgt dat er minder (ongewenst) personeelsverloop is en je medewerkers reclame gaan maken voor jouw bedrijf.

Door dit te doen, wil ik op mijn manier de wereld een beetje mooier maken, voor zowel werknemer als werkgever.

Met mijn jarenlange werkervaring in diverse rollen (van het NL leger tot operationeel en strategisch management) benader ik situaties vanuit diverse invalshoeken. Zonder het zakelijk perspectief uit het oog te verliezen, zet ik de mens centraal.

Ik ben integer, probleemoplossend, veelzijdig, praktisch, , inlevend en sportief (letterlijk en figuurlijk).

Verdien jij ook betrokken medewerkers?
Neem dan contact met me op.